torsdag 31 maj 2012

Grattiskort baby

Några grattiskort eller välkommen till världenkort har det blivit på sistone! Här är det ett till en liten kille!

Delade en metalldekoration i mitten och satt dit på var sin sida av kortet, blå cardstock som bas till kortet som mäter ca 15x15 cm. Det andra pappret kommer från ett block med flera olika som jag köpte hos pyhobby.se senast jag handlade! Kläderna är gjorda av små restbitar från min lilla låda.


Så här ser det ut på insidan! Stämpeln Grattis till det lilla miraklet kommer från ett ark som jag köpte för ett tag sedan som heter pieces by pieces 40 olika texter tror jag att det va på det arket! Himla bra!

Och så här blev tjejkortet!

Inte så bra kvalite på kortet men det är ju så svårt att ta så att det blir bra men vi jobbar på det!

onsdag 30 maj 2012

Studentmössa!

Har suttit och gjort lite studentmössor och jag tror inte att ja va riktigt med när jag limmade bokstäverna.  Men å andra sidan så kan vi ju ge det sent på studentkvällen så kanske dom inte märker nått!
Bandet till mössan kommer från banden som finns i alla kläder, lite recycling!

tisdag 29 maj 2012

Dopkort

Visst är väl dom här dopkorten för söta! Här har jag gjort en i blå cardstock och jag tror att det blåprickiga pappret som ni ser på armen kommer från maja design om jag inte minns fel! Lite spets och sen mina nya favoriter dom små små blommorna! Det ska sitta en liten grattisruta också på framsidan av kortet och på insidan står det "på dopdagen"

 

Ni har väl inte missat att nettans scrapbooking for you har en 25 % rabatt nu i hela webshopen! Klicka här! Jag har redan hunnit beställa och väntar hem mitt paket i morgon redan eftersom gubben svängde förbi och hämtade det! F

Fick hem ett alfabete till cuttlebugen idag och det såg riktigt fint ut än fast det va begagnat! Köpte det på fejjan på en scrapsida!

Sen så vann jag en vinst på fejjan också av nettans scrapbooking som kom i brevlådan i måndags. Man kan väl säga att hittentills så har det varit en bra scrapvecka!


onsdag 23 maj 2012

Bröllopskort

Ett bröllopskort till har jag gjort på beställning.
Tycker detta papper från pion design är så himla vackert så det behövs inte dekoreras just nånting alls. Gjorde två likadana hjärtan och la dit en spetskant och glitter runt kanterna.
På insidan av kortet ha jag stämplat dit en text med en stämpel som kommer från arket pieces by pieces "learn from yesterday" sen kan man öppna luckan och på insidan så står det Grattis önskar och så få man skriva in sina namn där.
Istället för att stoppa kortet i ett brev som jag tycker är lite synd då det är så himla fint papper. Så klippte jag ut ett cellofanark och gjorde en liten påse och stoppade kortet i istället.
Nu har jag beställt en massa cellofanpåsar från pyhobby.se. så att jag ska slippa klippa på ett tag!



SÅ här ser det ut på insidan!
Den här bilden är tagen med mobilen!

Här är ett till bröllopskort som jag gjorde till våran Teamledare som gick och gifte sig i helgen som va!



En håller jag på med två st till men dom få ni inte se mer än så här!

Det här hjärtat ska sitta på kortet och så hade jag tänkt att initialerna ska vara i hjärtat eller hela namnet om det nu inte blir för långt!

Det här kortet fick en lite hjärtbård som jag chalkat med chesnut roan och glittrat lite!

söndag 20 maj 2012

Kuvertkort, börs eller plånbokskort?

Här  kommer ett litet grattiskort i form av en börs/plånbok/kuvert. Ja det heter kuvertkort men jag skulle mera vilja säga att det är en plånbok. Detta kort skulle till en som tycker om att fiska. SOm bas så har jag använt mig av en grön cardstock och sen det mönstrade pappret kommer från ett block med 6x6 papper som jag beställde för ett tag sedan"dreamday" tror jag att det heter. Grattis är stämplat med en stämpel från ett ark från pieces by pieces som jag beställde hos Hildas rum för ett tag sedan. Hinken ha jag tryck ut i grodan och dom otroligt snygga flugorna och fiskrumporna har jag gjort själv... Sen hittade jag en sån passande text att sätta dit också!
På insidan av locket så står det namn och år på jubilaren (syns inte i bilden)..Jag va lite rädd att kortet blev lite tjejigt, eftersom det nu va en karl som skulle ha det men jag tycker ändock att det gick vägen, eller hur?
Aja nöjd blev jag i alla fall! Mallen till kortet hittade jag på svensk scarpbookings hemsida och länk till videon finns här




lördag 19 maj 2012

Väskkort med metalldekorationer!

 Visst är dom här väskorna för underbara ? Vikningen är faktiskt inte så svår och sen är det ju så kul att göra dessa. Vad det mönstrade papperet heter vet jag inte och sen är det en mörk brun cardstock i botten. Ha använt mig av metalldekorationerna som jag ha inhandlat hos pyhobby.se och Hipp, hipp hurra stämpeln är från arket pices by pieces. Sen har jag använt glitterlim runt kanterna. Taggen som det står 40 år på är en etikett som brukar hänga på kläderna sen ha jag klätt in den med ett annat papper bara!




Mallen till väskan finns här!

måndag 14 maj 2012

Scrapbooking How-To Make a Simple "Paper Bag Envelope Pocket" Mini featu...

Sånt här gör mig glad!

Ja så är det faktiskt, den enes skräp kan bli den andres skatt! Jag tycker om när man kan återanvända olika saker när man scrappar. Jag har därför bett mina kollegor att tänka på mig när dom tex klipper bort banden i kläderna, tar bort taggarna/prislapparna eller om dom har spets hemma som ska kastas bort eller som bara ligger och skräpar. Ja eller som på bilden en massa princesstyll som bara ligger! Så jag blir väldigt glad när mina kollegor kommer med diverse "skräp" till mig. Ett stort tack för att ni kommer ihåg mig, det uppskattas enormt ska ni veta! Tusen tack

onsdag 2 maj 2012

Metal art

Jo som sagt så va jag till nettan i vännäsby på kurs förra veckan i metal art och det va väldigt intressant. Till att börja med så kändes det lite knepigt att lägga metall tejpen lite huller och buller på kortet som man skulle göra. Vi klippte till ca 9 bitar av metaltejpen och sen skulle vi sätta fast det på kortet. Om du ska ha några dekorationer så som fjärilar, text eller nått annat så klistrar du dit det först på cardstocken och sen så metalltejpen över. Sen gnuggar du som fram konturerna på text och fjärilen. Ja ungefär nått sådan eller titta här så få ni se hur kortet och boken blev som jag hann göra!


På kortet så har jag kladdat lite färg över, blått rosa och svart blev det! Sen så har jag insett att jag måste köpa mig en ny punch, blev ju hur förälskad som helst i fjärilspunchen! SÅ himla läcker! Sen blev det mera  fjärilar på boken och mera färg. På boken så ha jag också använt metallblad (ja eller nått sådant)  kul va det men jag glömde ju i all hast att köpa med mig den där metalltejpen hem!