måndag 19 december 2011

Bilkort

Ett bilkort ha det blivit sen sist. Julkorten dom har helt fått komma i skym undan tro nog inte jag hinner göra några heller, tragiskt va tiden går fort.

Detta kort ska föreställa en folkvagnsbuss, hittade ett kort på nätet och förstorade upp det och ritade av delarna. Sen va det bara att börja klippa och klistra..Tycker det blev ganska gulligt om jag få säga det själv.. Hjulen skulle egentligen vara av wellpapp men jag hade inget sådant så det fick bli en vanlig svart cardstock till detta. På insidan kortet så står det grattis på en vit cardstock. Naggade kanterna med kantrivaren (va den nu heter) och chalkade kanterna med färgen chesnut roan som jag förövrigt haft väldigt stor användning av.
Kortet hittade jag inne hos Lines krativiteter tack för tipset!

torsdag 8 december 2011

Paperbag Mini Album Tutorial Part 2

Paperbag Mini Album Tutorial Part 1 of 2

Dopkort

 Här har jag fått en en massa skojigt som jag beställt. Hade dock föreställt mig att det skulle vara massa massa blommor men det kan ju vara för att dom är så små som det ser så lite ut. Ser ni vad som är längst ned?
Jo äntligen ha jag inhandlat en martha stewart scoring board, oh så härligt nu jädrans ska det bli raka och fina linjer!
Grejorna är beställda hos scrapfabriken.

Ett dopkort har jag också gjort sen sist känner dock att jag få jobba en hel del på detta med rosetter, ha ni sett så slarvigt det ser ut ser jag just.


Skrev ut en rosett mall som från kan det vart stämpelgårdens blogg? tror det men är inte säker. Kanske man man måste ta och göra i ordning den så det blir lite tjusigare!
Här finns den jag skrev ut sen så finns det en annan här på you tube som jag la upp en länk på igår. Det  inlägget finns här

Mallen till dopkortet hittade jag här

onsdag 7 december 2011

ROSETTMALL

Kuvertkort


Här har jag provat på en ny vikning igen tror att det kallades för kuvertkort om jag inte minns fel. Pappret heter pion design och det kommer från collektionen minnenas atelje och heter fågelsång, visst är det tjusit. Pion design ha så himla fina papper osså gillar jag när det är både fram och baksida som man kan använda.
Ja alltså jag hade en himla fin mall som jag hittade på nätet där det stod exakt hur man skulle göra men jag hittar icket igen den. Säger som dottern, bajs!! Få återkomma om en stund!

Nu har jag hittat igen två olika varianter på mallar när det gäller kuvertkort,klicka här eller här